Detta inlägg innehåller reklamlänkar från gents.se

Letar du efter efter den perfekta julklappen till honom? Det spelar ingen roll om det är pappa, pojkvän, man eller morfar. Här kan jag rekommendera de mest uppskattade julklapparna.

Välj Rätt Julklapp På 1 Sekund

Hur många gånger har man inte gått ut, gärna i sista sekund för att hitta den perfekta julklappen och köpt något opersonligt krimskrams? Det är lätt hänt. Som tur är har du nu hittat hit, förhoppningsvis innan den 23dje så julklappen du vill köpa hinner levereras.

Alla uppskattar genomtänkta julklappar och jag tror att det är säkert att säga att allt jag rekommenderar här kommer uppskattas djupt. De kommer även användas och kanske till och med sparka igång ett nytt intresse.

Köp Den Mest Uppskattade Julklappen Till Honom

Att köpa en julklapp till honom som verkligen uppskattas är inte helt enkelt och ofta dyrt. Med skäggprodukter är det inte så, man får produkter av hög kvalitet till ett lågt pris. Det finns något för alla plånböcker. Nedan tänkte jag ge till tips på julklappar som han verkligen kommer uppskatta.

Börjar lite kort med vad som för de flesta är rätt hardcore, rakkniv. Har man ingen erfarenhet av klassisk rakning så förespråkar jag att börja med säkerhetshyvel, det är lättare att börja med och billigare. Men vissa män ska alltid ha det värsta, är det en sån man du ska köpa till föreslår jag att köpa ett rakkniv set. Jag har skrivit utförligt om ett mycket fint sådant, det kostar 1799kr och du hittar information om det här.

Nedan kommer mina rekommendationer som passar alla:

Den Ultimata Julklappen Till Honom – Säkerhetshyvel Set

Julklapp till honom

Alla har ju någon gång sett när morfar rakar sig med en sån där gammal cool rakhyvel, men sen inte tänkt mer på det. Sådana använde man ju bara förr i tiden… Eller? Nej, den typen av rakhyvlar som alltså kallas säkerhetshyvlar är på stark uppgång och har varit det de senaste åren, tillsammans med rakkniv. Förutom att det ser riktigt coolt ut så ger den typen av rakhyvlar en överlägsen rakning, du kommer inte nära med en vanlig Gillette-rakhyvel. Det är få som någonsin går tillbaka när de väl har provat att raka sig med en säkerhetshyvel eller rakkniv.

Det här setet innehåller allt man behöver för att börja raka sig med säkerhetshyvel. Det är byggt kring vad som nog är världens mest populära säkerhetshyvel, Merkur 34c.  Det är mycket hög kvalitet på dessa produkter och han kommer aldrig behöva köpa en ny. Det är även tillsammans med rakkniv det billigaste sättet att raka sig på i längden. Som en bonus så ser det mycket snyggt ut i badrumsskåpet. Det finns så många fördelar med att raka sig med säkerhetshyvel att det inte går att ta upp här.

Priset ligger på 995 kr vilket är för de flesta, mig själv inkluderat för högt för vad en julklapp får kosta. Men hade jag haft mer pengar hade det här setet varit det självklara valet som julklapp till männen jag känner. Som tur är finns det billigare alternativ.

Klicka för att köpa den ultimata julklappen till honom – Säkerhetshyvel Merkur 34c Set

Julklapp Till Honom – Säkerhetshyvel Set – Det billigare alternativet

Julklapp till honom det billigare alternativet

Går man ner nästan halva priset från förra setet jag rekommenderade hittar man det här, Sailor’s Startkit. 539 kostar det och nu kommer vi ner på mer rimliga nivåer för en julklapp. Det är riktigt bra produkter det här också och egentligen ett perfekt nybörjarkit. Recensionerna är även bländande, han som får den här julklappen kommer bli mycket glad.
Klicka här för att köpa Sailors Startkit

Det var lite julklappstips från mig. Hoppas du hittade något du tror på och att han blir riktigt glad. God jul och gott nytt år önskar Herr Skägg.

Här hittar du lite mer generella julklappstips.

God Jul och Gott Nytt År