Julklapp Till Pojkvän – Här Hittar Du De Mest Uppskattade Julklapparna

Detta inlägg innehåller reklamlänkar från gents.se och colombos.se

Funderar på vad du ska köpa i julklapp till din pojkvän? Det är inte lätt, men här kommer du få några mycket uppskattade julklappstips till din pojkvän. Beroende på hur gamla ni är och hur länge ni har varit tillsammans är det ju lite olika prisklasser som gäller. Är ni unga och inte varit ihop så länge skulle jag säga att 100kr är lagom att lägga på en julklapp. Är ni över 30 eller 40 och varit ihop ett tag, då kan man ju ta i lite mer även fast jag tycker att man ska vara försiktig med att starta trender med att alltid köpa dyra julklappar/presenter. Sen spelar det såklart in vad din pojkvän är för typ av person.

Som jag skrev på julklappstips-sidan så kan man säga att ju mer risktagande/äventyrlig killen är ju bättre passar det med rakkniv, samma sak åt andra håller såklart. Kanske vill du peaka din kille lite, då kan ju en rakkniv vara bra av den anledningen också, att få honom lite mer äventyrlig 😉

Den Bästa Julklappen Till Den Äventyrliga Pojkvännen

Är din pojkvän lite äventyrlig och risktagande av sig, eller tycker du kanske att han borde vara det lite mer? Då är det en rakkniv med tillbehör som gäller. För att kunna använda och raka sig ordentligt räcker det tyvärr inte bara med en rakkniv, man måste även ha minst rakborste, raktvål och en strigel. Strigeln används för att hålla kniven vass och i fint skick, inte att förväxla med att slipa kniven, där man ”tar bort” material för att göra den vassare.

Det smidigaste och mest prisvärda sättet är att köpa ett rakset för rakkniv. Nedan ska jag rekommendera ett väldigt fint, som även är samma jag beskrev på julklappstips-sidan. I det ingår allt du behöver samt att du sparar 447 kr på att köpa det som paket i jämförelse med om du köper produkterna var för sig.

Det här är f.ö även det jag själv använder mest.

Julklapp till pojkvän

Klicka här för att köpa hos Colombos nu!

Julklapp Till Pojkvän

Till väldigt många skulle jag rekommendera att börja med säkerhetshyvel. Det är ett mycket bra sätt att raka sig på och är även billigare att komma igång med än att börja med rakkniv. Med en säkerhetshyvel går det att komma undan rätt så billigt och ändå få sjyssta produkter.

Den Finaste Julklappen

Det finns flera stycken säkerhetshyvels-kit att välja på i flera prisklasser.  Det är framförallt 3 rakset som jag tycker är extra fina. Det finaste kostar 995 kr och är byggt kring världens nog populäraste säkerhetsrakhyvel Merkur 34c. Omdömena är även därefter. Vill man spara in lite pengar så går de andra 2 setten för 799 kr respektive 539 kr. I alla 3 paketen får man produkter av hög kvalitet som garanterat kommer bli mycket lyckade julklappar.

Merkur 34c Startpaket

I det här paketet ingår Säkerhetshyvel från Merkur 34c, paket med 5 st test-rakblad, rakborste, raktvål med skål och ett alunstift. Alunstiftet används till att stoppa effektivt blodflödet om man får ett litet skärsår, vilket alla får i början. När de 5 rakbladen tar slut beställer man nya, de kostar bara några kronor styck så rakning med säkerhetshyvel är väldigt ekonomiskt. En perfekt sätt att börja raka sig med säkerhetshyvel och sköts det om behöver man aldrig köpa nya.

Julklapp till pojkvän - garanterat lyckad julklapp
Klicka här för att köpa nu!

Benjamin Barber Startkit

Helt enkelt ett bra rakkit i mellanklass att komma igång med.

Ett rakkit - Den perfekta julklappen till din pojkväm

Klicka här för att köpa nu från Gents

Säkerhetshyvel Introduktionskit

Väldigt prisvärt kit för att komma igång med rakning med säkerhetshyvel, kostar endast 569 kr. Du får allt din kille behöver för att komma igång till rimliga priser.

riktigt bra julklappstips till din pojkvän

Klicka här för att köpa nu

Julklappstips Till din Pojkvän som är snällare mot plånboken

Är ni unga, inte varit ihop så länge eller helt enkelt bara vill köpa lite billigare julklapp? Det finns fina julklappar att köpa för dig också. När man vill köpa lite billigare julklapp är Aftershave perfekt, alla män rakar sig och de finns i många prisklasser.

Aftershave

Aftershave använder man som man gör på namnet efter att man har rakat sig. Den största anledningen till att använda aftershave är att de är antiseptiska vilket hjälper till att förhindra irritationer och liknande som lätt uppstår när man rakar sig.

Oftast har de även återfuktande egenskaper och är parfymerade med en maskulin doft.

aftershave, en riktigt bra julklappTruefitt & Hill Sandalwood

Ligger i den lite högre prisklassen av Aftershave’s och har mycket fina betyg. 449 kronor kostar den men räcker rätt så länge. Doftar sandelträ och är lättarbetad.

Klicka här för att köpa

Benjamin Barber Black Oak

Ingår i Benjamin Barbers doftserie Black Oak där många produkter ingår och har en mycket populär och maskulin doft. 289 kr kostar denna aftershave men observera då att det bara är 50ml.

Klicka här för att köpa

Proraso Aftershave Eukalyptus

Riktigt prisvärd och fräsch aftershave. Kostar endast 159kr.

Klicka här för att köpa

Hoppas du hittade vad du söker, God Jul och Gott Nytt År önskar Herr Skägg 🙂