Här Hittar Du De Bästa Julklappstipsen Till Honom

Detta inlägg innehåller reklamlänkar från gents.se och colombos.se

Vi vet ju alla hur svårt det kan vara att köpa julklappar. Man vill köpa något som används, blir uppskattat och att personen upplever att man har tänkt till när man handlade.

Vad man ska köpa till en tjej är och förblir ett mysterium för mig och säkert för dig med, men åtminstone kan vi lösa delen med att köpa till de av det manliga könet.

Den Mest Uppskattade Julklappen Till Honom

En konstform har nästan gått förlorat, män idag rakar sig med dålig utrustning som kostar mer utan att veta om det. Män rakar sig med flerbladssytem(läs Gillette) som inte ger en optimal rakning samt är dyr. Det de istället borde göra är att raka sig på klassiskt vis, med säkerhetshyvel(en sån som morfar hade) eller en rakkniv(som Bond). Om du ger någon av dem till honom kommer du först få en förvånad reaktion av tacksamhet men den riktigt belöningen kommer senare. När han har använt säkerhetshyveln eller rakkniven ett tag kommer han inse vilken bra rakning och hur ekonomiskt det är, då kommer han tacka dig igen.

Inte bara funktion

Rakning på det klassiska viset ger som sagt den bästa rakningen, men som en adderad bonus så fungerar ett raknings-kit även som inredning, det ser mycket trevligt ut i badrummet/badrumsskåpet.

Hur trevligt ser inte det här ut t.ex?

Julklappstips till pappa?

Vilken ska jag ta?

Mycket beror såklart på din plånbok, men även vad för typ av personlighet han du ska köpa julklappen till har. Turligt nog finns det något för alla plånböcker.

Är han lite åt det passivare hållet och inte direkt gillar risker skulle jag rekommendera att köpa en säkerhetshyvel. Det kan inte gå fel om du köper en sådan, även fast tekniken är lite annorlunda så är det ändå väldigt likt att raka sig med en vanlig rakhyvel.

Är det däremot en äventyrare som gillar ett snabbt liv och ta risker så är det definitivt en rakkniv jag skulle rekommendera.

Allt däremellan får du göra en avvägning, en rakkniv är ju häftigare men det passar inte alla. Det är även lite dyrare att köpa en rakkniv med tillbehör.

Längre ner har jag länkat lite mer specifika sidor beroende på vem du ska köpa till, men här kommer några tips som fungerar för alla. Vi börjar med den bästa julklappen först, tyvärr även den dyraste och jobbar oss neråt i prisklass.

Colombos Rakkniv Set – Den Perfekta Julklappen Till Honom

För 999 kr får du det kompletta Rakknivs setet. Det innehåller allt man behöver för att börja raka sig med rakkniv och alla produkter håller hög kvalitet.

Julklappstips till alla män

Klicka här för att köpa från Colombos.se

Jag har även skrivit en sida som mer ingående beskriver delarna som ingår, den hittar du här.

Säkerhetshyvel Set – Den Perfekta Nybörjarhyveln från Dovo

Sedan hittar vi denna, ett komplett set med säkerhetshyvel, paket med rakblad, rakborste, raktvål och alunstift. Detta får du för cirka tusenlappen. Är du lite osäker på vad du ska köpa men är beredd att lägga lite pengar är det detta jag tycker du ska köpa.

Julklapp till honom

Klicka här för att köpa

För Den Prismedvetne Julklapps-handlaren – Sailors Startkit

Även detta ett startkit för att komma igång med säkerhetshyvel. Innehåller allt man behöver för att komma igång, då priset är lågt får man såklart inte de mest exklusiva produkterna, men man får produkter av hög kvalitet.

Innehåller Säkerhetshyvel, rakbladspaket, rakborste och en raktvål

Klicka här för att köpa

Julklappstips Till De Olika Männen

För att göra det lite enklare om du är osäker har jag gjort några sidor som är mer specifika.

Beroende på vem du ska köpa julklapp till är det ju lite olika preferenser i pris och liknande.

Julklapp till pojkvän Är ni unga och/eller inte varit ihop så länge vill man kanske inte köpa en jättedyr julklapp. Har ni däremot varit ihop ett tag är det kanske just det du vill, köpa något riktigt fint och som samtidigt uppskattas. Här ger jag de bästa julklappstipsen i alla priskategorier.

Julklappstips pappa När man ska köpa julklapp till sin pappa är ju tanken bakom extra viktigt och varken pappa eller du vill nog att du ska köpa svindyra julklappar.

Julklapp till honom skrev jag ihop om det är en kille i din närhet, det kan vara vem som helst som du vill köpa en julklapp till.

Hittade du hit via omvägar och är nyfiken överlag på klassisk rakning? Klicka på länken för att läsa mer.

God Jul och Gott Nytt År