Julklappstips Pappa – Här Hittar Du De Bästa Tipsen

Detta inlägg innehåller reklamlänkar från gents.se och colombos.se

Att köpa julklapp till sin pappa är alltid svårt, men rakartiklar är något som alltid uppskattas och finns för alla plånböcker. I och med att jag började intressera mig för våtrakning och även gjorde den här hemsidan så köpte pappa en säkerhetshyvel och är väldigt nöjd. Han köpte ett riktigt fint rakkit som jag önskar att jag fortfarande kunde rekommendera, men tyvärr har de gjort om det kittet och inkluderat billigare produkter utan att sänka priset. Däremot finns det andra fina rakset jag kan rekommendera, som faktiskt även är billigare än det pappa köpte.

Julklappstips till Pappa – Det Är Tanken Som Räknas

När man köper julklapp till sin pappa tycker jag det är lagom att lägga 200-500kr, allt beror såklart lite på ålder och sånt men som tumregel är det en bra summa. När jag köper julklapp till pappa brukar jag gå ihop med mina 2 syskon och köpa, då brukar priset bli ca 200 var.

Vill man slå på lite extra kan man ju gå ihop 2 eller 3 syskon, om man nu har turen att ha det, då blir kanske ett pris på 1000 kr eller mindre ett rimligt pris.

Kan man tänka sig det så finns en riktigt cool julklapp, ett rakknivs set. T.ex. det jag rekommenderar nedan. Det kostar 999kr, är det för mycket så tipsar jag nedan för det om ett säkerhetshyvels-paket som är en riktigt bra julklapp det också.

Rakkniv set – Den Coolaste Julklappen till farsan

Det här sättet kostar som sagt 999 kr och innehåller allt man behöver för att komma igång, och bara produkter av hög kvalitet.

Det bästa julklappstipset till pappa - Rakkniv Set

Kommer nog bli en mycket spännande upplevelse att testa på rakknivs-rakning, vilket ju är den bästa rakningen.

Klicka här för att köpa Colombos Rakknivs Set

Säkerhetshyvel – Den Bästa Julklappen Till Pappa

Har din pappa inte provat på rakning med säkerhetshyvel är det utan tvekan den bästa julklappen. Det är även billigt, för under 500 kr får man ett perfekt kit att komma igång med.

Bästa Julklappen till pappa

Rakkitet ovan får du för 499 kronor(på rea just nu) och innehåller allt din pappa behöver för att komma igång och testa rakning med säkerhetshyvel.

Klicka här för att köpa från Gents

Antagligen kommer han bli mycket nöjd och aldrig gå tillbaka till de vanliga/moderna rakhyvlarna. Det finns många fördelar med att raka sig med säkerhetshyvel och framförallt är det mycket mer skonsamt för huden.

Jag har även en sida mer generellt om julklappstips till män där hittar du massor av tips på julklappar.