Detta inlägg innehåller reklamlänkar från gents.se

Att köpa julklapp till sin pappa är alltid svårt, men rakartiklar är något som alltid uppskattas och finns för alla plånböcker. I och med att jag började intressera mig för våtrakning och även gjorde den här hemsidan så köpte pappa en säkerhetshyvel och är väldigt nöjd. Han köpte ett riktigt fint rakkit som jag önskar att jag fortfarande kunde rekommendera, men tyvärr har de gjort om det kittet och inkluderat billigare produkter utan att sänka priset. Däremot finns det andra fina rakset jag kan rekommendera, som faktiskt även är billigare än det pappa köpte.

Julklappstips till Pappa – Det Är Tanken Som Räknas

När man köper julklapp till sin pappa tycker jag det är lagom att lägga 200-500kr, allt beror såklart lite på ålder och sånt men som tumregel är det en bra summa. När jag köper julklapp till pappa brukar jag gå ihop med mina 2 syskon och köpa, då brukar priset bli ca 200 var.

Säkerhetshyvel – Den Bästa Julklappen Till Pappa

Har din pappa inte provat på rakning med säkerhetshyvel är det utan tvekan den bästa julklappen. Det är även billigt, för under 500 kr får man ett perfekt kit att komma igång med.

Bästa Julklappen till pappa

Rakkitet ovan får du för 499 kronor(på rea just nu) och innehåller allt din pappa behöver för att komma igång och testa rakning med säkerhetshyvel.

Klicka här för att köpa från Gents

Antagligen kommer han bli mycket nöjd och aldrig gå tillbaka till de vanliga/moderna rakhyvlarna. Det finns många fördelar med att raka sig med säkerhetshyvel och framförallt är det mycket mer skonsamt för huden.

Jag har även en sida mer generellt om julklappstips till män där hittar du massor av tips på julklappar.