Skäggkit – Slipp Krångel, Köp Allt Direkt

Detta inlägg innehåller reklamlänkar från sliqhaq.se

Börjat intressera dig mer för ditt skägg? Insett vilken skillnad skäggprodukter kan göra för kvaliteten och utseendet på ditt skägg? Vill du slippa fundera och bara köpa allt på en gång? Det gör du rätt i, det finns bättre saker att lägga sin tid på och dessutom sparar du in pengar på att ta allt på en gång.

Köp Ett Skäggkit – Fixa Stans Snyggaste Skägg Och Spara Hundralappar På Samma Gång

Beroende på vilken typ av skägg du har och vad du vill göra med det är lite olika produkter du behöver. Det finns dock lite basprodukter alla som är seriösa med sitt skägg borde ha.

Måste Ha För Ditt Skägg

Skäggolja

Det absolut viktigaste för skägget är skäggolja. Här tänkte jag bara ge mycket kort information om skäggolja och varför du behöver det. Vill du veta mer har jag skrivit en utförlig informationssida om skäggolja, den hittar du här. Kort sagt kan man säga att skäggolja ger ditt skägg lyster, håller det svamp och kli-fritt samt ger det en härligt doft. Det hjälper även till att hålla det på plats.

Ett skäggkit är inte ett riktigt skäggkit utan skäggolja.

Skäggborste

För att få skäggoljan och andra produkter att lägga sig jämt över hela skägget och nå ända in till huden behöver du en skäggborste. Det kan låta överdrivet men har du ordentligt skägg är det svårt att få det jämt med bara händerna.

Skäggschampo

Nu tänker du säkert ”Skäggschampo? Kan jag inte bara ta vanligt schampo?”. Förutom det uppenbara att syftet med både hårschampo och skäggschampo är att tvätta finns det inte många likheter. Tvärtom faktiskt, ett hårschampo använder man till att få bort kroppens naturliga olja(talgolja), du vill ju inte att håret ska se fettigt ut. Exakt den oljan vill du ha i ditt skägg, ditt skägg blir uttorkat och spretigt utan. Du vill inte heller tvätta bort skäggoljan du tillsatt. Det skäggschampo gör är att det tvättar bort överskottet av talg/skäggolja och såklart allt annat du inte vill ha i skägget, det säger inte lite. Ditt skägg fungerar som ett filter och väldigt mycket partiklar som flyger runt i luften fastnar där. Speciellt om du bor i en storstad med mycket avgaser och liknande.

Bubblare – Skäggbalsam

Skäggbalsam är mycket likt skäggolja, den största skillnaden är att skäggbalsam ger ditt skägg en mattare look än skäggolja som ger det en glansigare. Skäggbalsam har även lite mer fokus på att styla skägget än skäggolja, men i stort är det en smaksak vilket du ska använda. Värt att prova båda för att veta vilket som passar dig bäst.

Vilket Skäggkit Ska Jag Köpa?

Det finns ett par att välja på, börjar med min favorit. Det innehåller det mesta.

Mr Bear Stora Skäggkit

Alla produkterna håller hög kvalitet och har fina recensioner.

Klicka här för att köpa Mr Bear Skäggkit

Proraso Skäggkit

Proraso Skäggkit

Vill du gå ner lite i pris detta kit utmärkt.

Innehåller Skäggolja, skäggschampo och Skäggbalsam. Kitet får många komplimanger för sin goda doft och det kommer hålla ditt skägg välmående, snyggt och väldoftande.

Klicka här för att köpa Proraso Wood & Spice Skäggkit

Är det några skäggprodukter du saknar? Har skrivit en sida om massor av skäggprodukter som du hittar här.